Atrado superinį varškės tinginį: neišbandyti būtų nuodėmė

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Skanus, gaivus, ne per saldus ir svarbiausia greitai pagaminamas. Jo net kepti nereikia. Gaminkime su uogomis, kol dar galime jomis džiaugtis ir valgyti šviežias į valias“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Tinginiui reikės: 450 g sausainių; 450 g varškės; 250 k. t. sviesto; 200 g balto šokolado; 400 g uogų (naudojau avietes ir šilauoges); 1 citrina; 200 g kondensuoto pieno.

Varškę pertriname per sietelį. Baltą šokoladą ištirpiname garų vonelėje. Į jį įmaišome kondensuotą pieną, kambario temperatūros sviestą. Suberiame varškę ir masę gerai išmaišome. Sausainius sulaužome.

Sudedame į varškės masę. Įtarkuojame citrinos žievelę. Suberiame uogas. Išmaišome. Tinginį dedame į indą, gerai suspaudžiame ir bent 4–6 val dedame į šaldytuvą stingti.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Pamatykite: nufilmuota Aurimo Mockaus gelbėjimo operacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku