Pyragai su mėsos įdaru yra labai sodrūs, minkšti, ilgą laiką lieka švieži ir neslepia, pluta bus ruginė ir labai patraukli.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- šiltas pienas ir 200 ml šilto vandens;
- druska, 1 a.š.;
- kiaušinis, 1 vnt;
- mielių, 7 g;
- sviestas, 130 g;
- Miltai, 700 g.
Norėdami paruošti įdarą, būtina::
- malta mėsa, 500 g;
- svogūnai, 2 – 3 vnt.;
- druska, pipirai, prieskoniai, žalumynai.
Pyragams 1 trynys + pienas, 2 šaukštai.
Paruošimo procesas
Kiaušinis plakamas korola su druska.
Mes pilame šiltą pieną ir šiltą vandenį, pilame mieles ir sumaišome.
Supilkite skersvą su miltais ir sumaišykite minkštą ir labai kalią tešlą.
Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 40-60 minučių.
Mes gaminame tešlą, įdedame ją ant stalo ir padaliname į 16 koloks.
Kiekvieną koloboką supilkite į ploną pyragą, sutepkite ištirpintu sviestu, sulankstykite su 8 vienetų krūvomis ir išsiųskite į šaldiklį 40 minučių, padengdami paketu.

Mes vartojame klasikinę smulkintą mėsą arba smulkiai pjaustytą mėsą ir sumaišome su svogūnais, užpildykite druska ir prieskoniais, žalumynais.

Kiekvieną delikatų krūvą supilkite į rezervuarą, pasukite ritiniu ir supjaustykite porcijomis.

Kiekvienas gabalas suvyniojamas į mažą pyragą ir išdėsto įdarą, suformuoja pyragus.


Mes juos dedame ant keptuvės, padengtos pergamentu, sutepkite plaktu tryniu su pienu.

Mes kepėme 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, tačiau virimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės.
Pyragai kvepia labai patraukliai, todėl jūs galite iš karto padidinti ingredientų skaičių du kartus ir padaryti dvigubą porciją.

