Belyashi su traškia pluta. Užpildymas – sultingas ir minkštas.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Geriausia tešla gaunama su traškia pluta, o užpildas yra sultingas ir minkštas, labai patrauklus.

Norėdami paruošti testą, jums reikės tokių ingredientų:

  • miltai, apie 450–480 g;
  • mielės gyvos, 15 g arba sausos, 5 g;
  • šiltas pienas, 250 ml;
  • druska ir cukrus po 1 a.š.;
  • Augalinis aliejus rafinuotas, 60 g.

Norėdami paruošti įdarą, būtina::

  • jautiena arba kita pagal skonį mėsa, 500 g;
  • svogūnai, 2 vnt.;
  • prireikus vanduo (20 – 100 ml);
  • druska, pipirai, prieskoniai.

Paruošimo procesas

Šiltame piene įpilame cukraus ir mielių, išmaišome, supilame augalinį aliejų ir vėl išmaišome.

Sijoti miltus ir sušvirkšti masę į dalis, sumaišykite minkštą tešlą. Svarbiausia, nepamirškite jo su miltais. Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.

Protas užpildo tarkuotą arba susmulkintą maišytuve su svogūnais, druska ir prieskoniais.

Tešla yra proporcinga ir padalinta į 16 koloks, uždenkite, kad nebūtų išvalyta.

Suformuokite apvalius baltymus su įdaru.

Kepkite augaliniame aliejuje ant mažos ugnies, kad raudonuotumėte iš abiejų pusių.

Jūs negalite visiškai suspausti viršaus ir supilti augalinį aliejų į susidariusią skylę skrudinant, todėl užpildas bus sultingesnis ir tiksliai užsidegs.

Aš patiekiu baltus su vištienos sultiniu, su grietine arba su skirtingais padažais, salotomis.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Chebureks lavaše. Receptas tiems, kurie nemėgsta vargti su tešla
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku