Braškių uogienė kaip marmeladas! Slaptas SSRS receptas: uogos nevirsta

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai tiršta, kvapni ir skani uogienė, kurią galima valgyti kaip atskirą desertą arba naudoti kaip ingredientą gaminant įvairius skanėstus.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

braškių, 1 kg;

– cukraus, 1 kg;

– citrinos rūgšties pagal skonį.

Paruošimo procesas

Uogos gerai nuplaunamos ir nusausinamos, pašalinamas kotelis

. Patarimas: rinkitės tankesnių veislių braškes, nepernokusias, kad po virimo jos liktų nepažeistos.

Į dubenį supilkite pusę cukraus ir išdėliokite uogas

. Uždenkite cukrumi ir palikite

uogas

1 valandai.

Išmaišykite

ir padėkite

ant ugnies. Maišyti

dažnai nereikia, kad uogos nepavirstų į košę

.

Leiskite uogienei

pavirti

5 minutes ir išjunkite viryklę. Palikite ją

atvėsti iki vakaro.

Paruoškite švarius stiklainius

. 5 minutes dar kartą pavirkite uogas ir atvėsinkite.

Uždėkite ant ugnies ir kaitinkite iki virimo, sumažinkite ugnį ir virkite dar 5 minutes.

Išpilstykite uogienę į stiklainius, užsukite dangtelius ir palikite atvėsti

.

Клубничное варенье, как мармелад! Секретный рецепт СССР: ягода не разваривается

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Kalnas pirožkų per 30 minučių. Plikyta pyrago tešla be mielių ir kefyro

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku