Cukinijos naujai: tokių cukinijų niekada nebus per daug! Kodėl anksčiau taip negaminau

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanus cukinijų ir maltos mėsos, grybų, sūrio ir sojų padažo troškinys.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

cukinijos, 1 vnt.;

– maltos mėsos, bet kokios 500 g;

– svogūno ir morkos po 1 vnt.;

– česnako, 1 skiltelė

; – grybų pagal skonį;

– grietinės, 2 šaukštai

; – sojos padažo, žolelių, druskos, pipirų;

– sūrio

.

Gaminimo procesas

Nulupkite cukiniją nuo odelės ir labai plonai supjaustykite peiliu apskritimais arba tai padarykite tarka ir patrinkite griežinėliais

. Cukiniją pasūdykite ir palikite 15 minučių.

Svogūnus smulkiai

supjaustykite

ir sumaišykite su malta mėsa.

Morkas ir česnakus

sutarkuokite

vidutine tarka ir sumaišykite su malta

mėsa

. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi

. Ant cukinijos apskritimo uždėkite laivelį maltos mėsos, du kartus jį sulenkite – kriauklės forma ir įdėkite į formą malta mėsa į viršų.

Кабачки по-новому: Таких кабачков всегда мало! Почему не готовила так раньше

Pievagrybius supjaustykite plokštelėmis ir sudėkite ant viršaus.

Кабачки по-новому: Таких кабачков всегда мало! Почему не готовила так раньше

Įdarui grietinę sumaišykite su sojų padažu, vandeniu (100 ml) ir užpilkite ant cukinijų.

Patarimas: taip pat galite pasigaminti pomidorų įdarą. Iš esmės į apkepą galite dėti bet ką, ką tik norite, su kuo derinsite cukiniją.

Кабачки по-новому: Таких кабачков всегда мало! Почему не готовила так раньше

Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių, nuimkite foliją ir kepkite, kol paruduos

. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite, kol sūris išsilydys.

Patiekdami

apibarstykite

smulkintomis žolelėmis

.

Кабачки по-новому: Таких кабачков всегда мало! Почему не готовила так раньше


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku