Erdvus ir nerealiai skanus. Lady’s Fingers pyragas – lengvai paruošiamas receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Lady’s Fingers” pyragas – išskirtinis saldumynas, mėgstamas daugelio saldumynų mėgėjų

. Šis desertas išsiskiria ne tik skoniu, bet ir elegantiška estetika. Pyrago pagrindą sudaro nedideli sausainių piršteliai, kurie yra gana lengvi ir erdvūs. Jie paprastai mirkomi aromatinguose kremuose ir sujungiami į vientisą struktūrą.

Dažniausiai pasitaikantys „Damų pirštelių” kremo variantai yra kremas arba grietinėlė, į kuriuos dedama įvairių kvapiųjų medžiagų, pavyzdžiui, vanilės ar kakavos.

Į kai kuriuos receptus taip pat dedama vaisių ar uogų, kurios

suteikia

desertui gaivumo ir lengvumo, suteikia jam ryškesnio ir išraiškingesnio skonio.

Papasakosime, kaip paruošti tortą „Damų piršteliai” pagal paprastą receptą

.

Biskvito ingredientai:

  • Miltai – 150 g;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • cukraus – 20 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vandens – 250 ml;
  • margarinas – 100 g.

Kremo ingredientai:

  • grietinė – 600 g;
  • cukraus pudros – 200 g;
  • vanilinio cukraus – 10 g;
  • juodojo šokolado;
  • aviečių.

Pyrago „Moteriški piršteliai” paruošimas:

Sumaišykite vandenį su margarinu, druska ir cukrumi, ištirpinkite ir užvirinkite. Į mišinį supilkite miltus ir mentele suminkykite elastingą tešlą

. Tešlą sudėkite į dubenį ir palaukite, kol ji šiek tiek atvės. Įmuškite kiaušinius, palaipsniui supilkite į tešlą ir išmaišykite.

Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį ir nedidelius tešlos gabalėlius dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Tešlą kepkite 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje, o paskui 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje

REKOMENDUOJAME:  Paprasta, soti ir be papildomų kalorijų. Šį maltos mėsos patiekalą galima valgyti net vakare.

. Kremui grietinę sumaišykite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite sausainius į tešlos žiedą, prieš tai juos pamirkydami į kremą.

2 val. palikite tortą po maistine plėvele šaldytuve

.

Воздушный и нереально вкусный. Торт "Дамские Пальчики" - простой в приготовлении рецепт

Papuošimui tortą galite apibarstyti arba apipilti juoduoju šokoladu. Prie šio torto taip pat tinka avietės.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku