Gerdos Žemaitės pyragas nepalieka abejingų: norėsis pakartoti

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šį šeštadienį „Virtuvės istorijų“ laidoje – Gerda Žemaitė. Garsi televizinių laidų vedėja ir prodiuserė laidoje papasakos, kodėl virtuvėje praleidžia mažiau laiko nei jos vyras, be kokių patiekalų negali apsieiti nei vienas draugų susibūrimas bei mitybą.

„TV pagalbos” žvaigždė Gerda Žemaitė turi ir savo firminį šeimos pyragą, kurio receptu dalijasi ir su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais.

Kondensuoto pieno pyrago receptas

INGREDIENTAI:

400 g sutirštinto pieno (1 skardinė)

200 g miltų

100 g sviesto (ištirpinto)

3 kiaušiniai

1 šaukštelis vanilinio cukraus

1 šaukštelis kepimo miltelių

1 žiupsnelis druskos

PARUOŠIMO EIGA:

Visus ingredientus sudėti į dubenį ir gerai išplakti (geriausia mikseriu).

Supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.

Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min. (priklausomai nuo formos dydžio).

Ištraukti pyragą iš orkaitės ir palaukti, kol šis atvės. Skanaus!

Pasak G. Žemaitės, šis pyragas nepalieka abejingų ir visas būna suvalgomas iškart.

Kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 10 val. per TV3!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Donatas Montvydas apie skyrybas, dukrai parašytą dainą ir kodėl nebedalina interviu: „Man tai niekada nepatiko“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku