Jie yra vienintelis dalykas, kurį gaminu vietoj paplotėlių. Karšti sumuštiniai keptuvėje: paprasčiausias ir skaniausias receptas, su kuriuo kada nors susidūriau

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

XX amžiuje sumuštiniai užkariavo pasaulį. Daugumai amerikiečių darbininkų sumuštiniai buvo vienas pagrindinių, o dažnai ir vienintelis dienos užkandis. Didelis darbo krūvis, mažai laiko pietums vertė žmones valgyti neteisingai. Tai

nereiškia, kad sumuštiniai 100 % nesveikas maistas. Tai skanus ir paprastas patiekalas, galintis numalšinti alkį. Jis tinka pusryčiams ir užkandžiams. Tačiau nepakeiskite sumuštinių pilnaverčiais pietumis ir vakariene. Tai kenkia kasai ir skrandžiui

. Papasakosime, kaip paruošti skanius karštus sumuštinius.

Karštųjų sumuštinių ingredientai:

  • Batonas;
  • Įdaras – 250 g;
  • krapų – ryšulėlis;
  • Žaliasis svogūnas – ryšulėlis;
  • Kiaušinis – 2 vnt;
  • grietinė – 2 šaukštai;
  • Miltai – valgomasis šaukštas;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Karštųjų sumuštinių paruošimas:

Supjaustykite duoną nedidelėmis riekelėmis.

Вместо пирожков готовлю только их. Горячие бутерброды на сковороде: проще и вкуснее рецепта не встречала

Krapus ir žaliuosius svogūnus smulkiai supjaustykite. Į maltą mėsą sudėkite žaliuosius svogūnus, išmaišykite

. Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir grietinę, gerai išmaišykite.

Ant duonos riekelių dėkite maltos mėsos, paskleiskite tolygų sluoksnį

.

Вместо пирожков готовлю только их. Горячие бутерброды на сковороде: проще и вкуснее рецепта не встречала

Duoną su malta mėsa pamirkykite kiaušinių mišinyje, dėkite ant keptuvės su augaliniu aliejumi.

Kepkite sumuštinius iš abiejų pusių iki auksinės spalvos ant vidutinės ugnies

.

Вместо пирожков готовлю только их. Горячие бутерброды на сковороде: проще и вкуснее рецепта не встречала

Karštus sumuštinius papuoškite krapais.

Вместо пирожков готовлю только их. Горячие бутерброды на сковороде: проще и вкуснее рецепта не встречала

Tai puikūs pusryčių sumuštiniai.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Greitas skanių pyragėlių receptas. Net ir atvėsę jie nebus guminiai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku