Kada reikėtų sūdyti drebučius su mėsa? 80% namų šeimininkių daro šią klaidą!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Aspiką reikia virti kelias valandas, mažiausiai 6–8. Tiek laiko reikia, kad mėsa būtų gerai iškepusi ir aspikas sustingtų neįdedant želatinos.

Yra daug niuansų ruošiant drebučius, ir vienas iš jų yra: kada per šias 8 valandas drebučius reikia sūdyti?

Nemaža pusė namų šeimininkių neteisingai sūdo drebučius su mėsa, todėl patiekalas būna persūdytas, per mažai sūdytas ir (arba) blogai sustingsta.

Kada sūdyti drebučių mėsą

Kadangi drebučių mėsos gaminimo procesas yra gana ilgas ir trunka kelias valandas, druskos nereikėtų dėti gaminimo pradžioje.

Galų gale, nepaisant to, kad mėsa drebučiams kepama ant žemiausios ugnies, vanduo iš keptuvės vis tiek išgaruoja.

Jei į sultinį įbersite druskos pačioje virimo pradžioje, tai pabaigoje vanduo išgaruos, o druska liks keptuvėje, tai reiškia, kad sultinys bus persūdytas.

Ir blogiausia, kad į sultinį negalima įpilti vandens; jei įpilsite, drebučiai tiesiog nesustings.

Kai kurie žmonės sakys, kad jei druskos įbersite kepimo pabaigoje, mėsa nespės pasūdyti, o tai reiškia, kad drebučiais suteptos mėsos sūris bus per mažas.

Taigi, kada reikėtų sūdyti drebučiuose suteptą mėsą? Druską į sultinį reikėtų berti maždaug valandą ar pusantros, kol mėsa, skirta drebučiams, bus baigta virti.

Šio laiko pakaks, kad mėsa pasūdytų ir ne tiek daug vandens išgaruotų.

Kiek druskos reikia drebučiams?

Ir galiausiai, kiek druskos reikėtų dėti į drebučius? Profesionalūs virėjai rekomenduoja 1,5 arbatinio šaukštelio druskos 2 litrams sultinio ir 1 kg mėsos.

REKOMENDUOJAME:  Kaip pašalinti kraujo dėmes: patikimi metodai skirtingiems audiniams

Geriau naudoti įprastą, rupią druską. Smulki druska tokiu pačiu kiekiu persūdys ir mėsą, ir sultinį.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku