Kalnas pirožkų per 30 minučių. Plikyta pyrago tešla be mielių ir kefyro

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sūrio pyragai yra tradicinis skanėstas, užkariavęs daugelio žmonių širdis. Šie nedideli, bet apetitą žadinantys gaminiai atrodo labai patraukliai ir gali tapti tikra bet kurio stalo puošmena. Sūrio pyragėliai gaminami iš paprastos tešlos, kuri gali būti įvairių variantų, ir yra universalus patiekalas, tinkantis tiek greitai užkąsti, tiek vaišinti svečius.

Sūrio pyragėlių įdaras gali būti įvairus – nuo šviežios, minkštos varškės iki sūresnio ir aštresnio, pavyzdžiui, suluguni arba fetos

.

Derinant skirtingų rūšių sūrius galima sukurti įvairių skonių, todėl kiekviena pyragėlių partija bus unikali.

Į įdarą taip pat galima dėti prieskonių, žolelių ar net daržovių, kurios suteikia patiekalui papildomo skonio ir pikantiškumo.

Papasakosime, kaip gaminti sluoksniuotus pyragėlius su sūriu.

Tešlos ingredientai:

  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • druskos – 7 g;
  • cukraus – 7 g;
  • augalinis aliejus – 125 ml;
  • pieno – 250 ml;
  • raugas – 15 g;
  • miltai – 600 g.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Sūris;
  • sezamas;
  • kmynai.

Paplotėlių su sūriu paruošimas:

Sumaišykite kiaušinį su druska ir cukrumi, supilkite augalinį aliejų ir pieną, išmaišykite iki vientisos masės. Į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius, išminkykite elastingą ir minkštą tešlą

. 20-30 min. palikite tešlą celofane, tada dar kartą išminkykite. Padalykite tešlą į nedidelius

ritinėlius

, palikite juos po celofanu 10 minučių.

Kiekvieną ritinėlį rankomis iškočiokite į nedidelius apvalius pyragėlius. Į kiekvieną plokštainį įdėkite sūrio, įdarą užspauskite viduje.

REKOMENDUOJAME:  Paimu 3 baklažanus ir šiek tiek maltos mėsos. Nuostabus baklažanų receptas pietums ar vakarienei

Pyragėlius šiek tiek suplokite ir sudėkite ant kepimo skardos siūlėmis į apačią

.

Гора пирожков за 30 минут. Пышное тесто для пирожков без дрожжей и кефира

Aptepkite paplotėlius kiaušinio trynio ir pieno mišiniu, pabarstykite kmynais ir sezamo sėklomis ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20-25 min.

Гора пирожков за 30 минут. Пышное тесто для пирожков без дрожжей и кефира

Gauti sūrio paplotėliai yra aromatingi. Šį kepinį galima derinti ir su kitais įdarais: mėsos, varškės.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku