Klasikinis 3 ingredientų sausainis. Visiems pavyksta iš pirmo karto.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tortas su plombyro kremu – tai nuostabus deserto kūrinys, kuriame dera klasikiniams plombyro ledams būdingas orumas ir švelnumas.

Toks desertas ne tik stebina skoniu, bet ir džiugina akį, nes jį galima dekoruoti įvairiais būdais – nuo gražaus glajaus iki originalių vaisių papuošimų.

Plombyras, kaip ledų rūšis, tradiciškai išsiskiria kreminės tekstūros ir sodriu grietinėlės skoniu, todėl yra idealus kremo pagrindas.

Tokio torto gaminimas bus puikus pasirinkimas šventei ar šeimos šventei. Jis papuoš bet kokį stalą ir taps šeimininkės pasididžiavimu. Dėl savo švelnumo ir tankio įdaro kremas lengvai užtepamas ant plutos, todėl galima kurti kelių lygių struktūras ir įvairias formas.

Biskvito ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • miltų – 160 g;
  • cukrus -150 g;
  • raugo – 10 g;

Įdaro kremo ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • cukraus – 140 g;
  • vanilinio cukraus – 10 g;
  • krakmolo – 2 valg;
  • grietinė – 500 g;
  • sviestas – 100 g.

Tortas su plombyro kremu:

Kiaušinius išplakame iki sodrių putų, tada supilame cukrų, druską ir 10 min. plakame iki purios masės. Į kiaušinių masę palaipsniui persijokite miltus ir

kepimo

miltelius ir užminkykite švelnią biskvito tešlą

. Tešlą sudėkite į 20 cm kepimo formą ir kepkite 165 laipsnių temperatūroje 40-45 min. Tuomet išimkite biskvitą iš formos ir leiskite jam atvėsti

REKOMENDUOJAME:  Lengvas ir sveikas receptas su brokoliais ir brynza. Skanus ir paprastas receptas

. Padalykite biskvitą į 3 vienodus pyragėlius. Kremui į puodą įmuškite kiaušinius, sumaišykite juos su cukrumi ir vaniliniu cukrumi

. Tuomet į mišinį supilkite grietinę, supilkite krakmolą ir gerai išmaišykite

.

Ant silpnos ugnies masę sutirštinkite, tada į ją įmaišykite sviestą.

Kai sviestas ištirps kremo pagrinde, sudėkite jį į atskirą indą, uždenkite kontaktiniu dangčiu ir palikite atvėsti.

Atvėsusį kiekvieną tortą aptepkite kremu, sumontuokite tortą

.

Kremu taip pat

aptepkite

torto šonus ir viršų

.

Классический бисквит из 3-х ингредиентов. Получается у всех с первого раза

Šis tortas iš karto paruoštas valgyti, belieka tik papuošti jį pagal savo norą. Pavyzdžiui, naudodami konditerinį maišelį ir antgalį iš likusio kremo galite padaryti rožes.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku