Kopūstai su vištiena orkaitėje. Lengviausias ir skaniausias vakarienės receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kopūstai su vištiena orkaitėje – tai patiekalas, kuriame dera paprastas paruošimas, lengvai prieinami ingredientai ir sodrus naminis skonis. Kepant kopūstai tampa minkšti, kvapnūs, sugeria vištienos sultis ir prieskonius, o mėsa tampa minkšta ir sultinga.

Tai idealus sprendimas vertinantiems sočius, bet kartu ir nesudėtingai paruošiamus patiekalus

.

Galite naudoti baltagūžius kopūstus, žiedinius ar briuselinius kopūstus, o vištieną – bet kurią dalį: šlauneles, blauzdas, filė.

Šis patiekalas puikiai tinka šeimos stalui, ypač šaltuoju metų laiku, kai norisi ko nors šilto ir jaukaus.

Sudedamosios dalys: – vištiena, viščiukas, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena, vištiena:

  • Sudedamosios dalys: Jaunas kopūstas – 1 vnt;
  • Vištienos filė – 600 g;
  • pomidorai – 2 vnt;
  • grietinė – 400 g;
  • Sūris – 150 g;
  • Grūdėtosios garstyčios – 1 šaukštelis;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Kopūstų su vištiena paruošimas:

Kopūstus supjaustykite dideliais 2 cm storio apskritimais, išdėliokite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Vištieną iš abiejų pusių išmuškite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų

. Kopūstų apskritimus

pasūdykite

, kiekvieną aptepkite grietine. Ant kopūstų išdėliokite vištienos filė

. Padažui sumaišykite grietinę su grūdėtomis garstyčiomis, aptepkite vištienos filė viršų. Supjaustykite pomidorų žiedus ir uždėkite juos ant padažo sluoksnio

. Uždenkite kepimo skardą folija ir kepkite patiekalą 200 laipsnių temperatūroje 40 minučių. Sutarkuokite sūrį stambia tarka ir pabarstykite juo patiekalo viršų, siųskite į orkaitę dar 15 minučių.

REKOMENDUOJAME:  Naujas. Nė viena šventė be šių salotų: paprastas ir skanus šventinio stalo receptas

.

Капуста с курицей в духовке. Самый простой и вкусный рецепт на ужин

Gausite sultingą, sveiką vištienos ir kopūstų patiekalą.

Капуста с курицей в духовке. Самый простой и вкусный рецепт на ужин

Tai geras būdas įprastus garnyrus pakeisti kuo nors nauju ir kartu paprastu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku