Lengvas ir sveikas receptas su brokoliais ir brynza. Skanus ir paprastas receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Brokolių ir bruknių salotos – puikus naudos ir skonio derinys. Traškūs, lengvai apkepti arba blanširuoti brokoliai puikiai dera su švelniu braškės sūriu, sukurdami subalansuotą patiekalą, kuriame gausu vitaminų ir baltymų.

Dėl ryškaus pateikimo ir sodraus skonio šios salotos tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam maistui

. Šias salotas verta išbandyti, nes jos lengvos, o jose gausu maistingųjų medžiagų, baltymų ir kalcio

.

Patiekalą galite papildyti riešutais, česnaku, citrinos sultimis, jogurtiniu padažu.

Papasakosime, kaip paruošti salotas su brokoliais ir brynza.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: brokoliai – 400 g;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • bryndza – 130 g;
  • krapai – ryšulėlis;
  • vyno actas – šaukštelis;
  • raudonasis svogūnas – ½ vnt.

Padažo ingredientai:

  • Jogurtas – 4 valg;
  • majonezo – 1 valgomasis šaukštas;
  • pipirų mišinio – žiupsnelis;
  • Provanso žolelių – žiupsnelis;
  • česnako – 2 skiltelės.

Salotų su brokoliais ir brynza paruošimas:

Brokolius išvirkite pasūdytame vandenyje arba atšildykite mikrobangų krosnelėje su trupučiu vandens po folija. Brokolius supjaustykite smulkiais žiedynais, o raudonąjį svogūną – mažais kubeliais.

Raudonąjį svogūną pasūdykite, pasūdykite, pasūdykite, užpilkite vyno actu ir išmaišykite. Supjaustykite kubeliais kietai virtus kiaušinius, bryndzą, susmulkinkite krapus

, suberkite bryndzą, kiaušinius ir krapus į brokolius, sudėkite svogūną, prieš tai nusunkite actą

.

Padažui jogurtą sumaišykite su majonezu, pipirų mišiniu ir Provanso žolelėmis

. Į

padažą

įspauskite porą česnako skiltelių ir išmaišykite. Užpilkite padažą ant salotų ir gerai išmaišykite.

REKOMENDUOJAME:  4 kiaušiniai, 200 g varškės, 120 g cukraus – pats subtiliausias pyragas pasaulyje! Neįtikėtinai paprastas ir gardus desertas!

Легкий и полезный рецепт с брокколи и брынзой. Вкусный и простой рецепт

Gausite skanių salotų su brokoliais ir sūriu. Tai puikus būdas paįvairinti pietus ar vakarienę nauju patiekalu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku