Mano kasdienis pyragas. Muša visus paruošimo greičio rekordus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Populiariausias pasaulyje yra mėsos pyragas. Tiesa ta, kad, pasak istorinių liudijimų, žmonės pirmiausia išmoko kepti mėsą tešloje, o tik paskui į kepinius pradėjo dėti daržoves ir vaisius.

Šią prielaidą tikriausiai lėmė tai, kad žmonės stengėsi kuo ilgiau išlaikyti mėsą valgomą. Buvo tikima, kad duona gali apsaugoti kitus maisto produktus nuo gedimo. Be to, mėsa tešloje buvo maistingesnė už įprastą kepsnį ar kotletą

. Papasakosime, kaip paruošti šiuolaikinį greitą mėsos pyragą.

Mėsos pyrago ingredientai:

  • Augalinis aliejus – 30 ml;
  • Svogūnas – vnt;
  • Įdaras – 300 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Kefyras – 300 ml;
  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Miltai – 140 g;
  • Kepimo milteliai – šaukštelis.

Mėsos pyrago paruošimas:

Supjaustykite nedideliais kubeliais svogūną, pakepinkite keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje. Kai svogūnas paruduos, reikia sudėti į jį maltą mėsą, išmaišyti. Įdarą iš

maltos mėsos ir svogūno pasūdyti pagal skonį, uždengti dangčiu ir troškinti ant mažos ugnies 10 minučių.

Мой ходовой пирог на каждый день. Бьет все рекорды по скорости приготовления

Atskirame dubenyje sumaišyti kefyrą, kiaušinius ir miltus, sumaišytus su

kepimo

milteliais.

Kepimo formą iškloti pergamentu, ⅔ išminkytos tešlos dėti ant dugno. Tolygiai paskirstykite tešlą ant paviršiaus ir sudėkite sluoksnį mėsos įdaro.

Мой ходовой пирог на каждый день. Бьет все рекорды по скорости приготовления

Mėsos sluoksnį uždenkite likusia tešlos dalimi. Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių.

Мой ходовой пирог на каждый день. Бьет все рекорды по скорости приготовления

Jei norite, prieš kepdami pyragą galite pabarstyti sezamo sėklomis. Tešla ir įdaras bus paruošti per 10-15 minučių.

REKOMENDUOJAME:  Neįtikėtinai skanus žuvies suktinukas. Užkandis lengvai sūdyta skumbrė: puikus užkandis šventiniam stalui

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku