Mano mėgstamiausi vaikystės – naminiai ledai!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiandien siūlau jums namuose pasigaminti neįtikėtinai skanių ledų.

Šis kreminių ledų receptas maloniai nustebins savo paprastumu ir rezultatu.

Virimo procesas

Ledų kepimo formos dugną tolygiai paskleiskite sviestinių šokoladinių sausainių sluoksnį, nors tiks bet kokie jūsų mėgstami sausainiai.

Toliau ruošiame ledus.

Į vėsų, sausą dubenį supilkite 400 gramų grietinėlės, kurios riebumas yra 30–35 % ir kuri turėtų būti atvėsinta, ir pradėkite plakti mažu mikserio greičiu.

Kai tik kremas pradės putoti, palaipsniui didinkite greitį iki maksimalaus, toliau plakdami, kol susidarys minkštos viršūnės.

Tada į grietinėlę įpilkite 200 gramų kondensuoto pieno ir 10 gramų vanilinio cukraus, maišydami vidutiniu greičiu, kol gausite vientisą masę.

Supilkite mišinį į formą, išlyginkite paviršių. Ant viršaus uždėkite kitą sausainių eilę.

Tada formą su ledais 3–4 valandoms siunčiame į šaldiklį, kad visiškai sukietėtų. Laikas priklauso nuo jūsų formos dydžio ir šaldiklio galios.

Užšaldžius ledus, juos išimkite iš formos ir supjaustykite porcijomis.

Tiems, kas mėgsta šokolado skonį, siūlau vanilinį cukrų pakeisti kakava, tai suteiks ledams sodrų šokolado skonį.

Jei jums labiau patinka krembrulė, vietoj įprasto pieno naudokite virtą kondensuotą pieną.

Pasigaminkite šiuos ledus ir tikriausiai atsisakysite parduotuvėje pirktų variantų ir rinkitės naminius skanėstus.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku