Naminė pusryčių duona: minkšta viduje ir traški išorėje. Geriausias tešlos receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šviežiai iškeptų gaminių aromatas – tai magija, galinti sustabdyti laiką. Ypač kai kalbama apie bandeles. Atrodo, kad nieko negali būti paprasčiau: truputis tešlos, truputis kantrybės, žiupsnelis meilės, ir ant stalo – minkšta, traški bandelė, nuo kurios neįmanoma atsiplėšti.

Tačiau už šio paprastumo slypi ištisa kultūra: kiekviena šalis, kiekviena šeima turi savo receptus, paslaptis ir mėgstamus įdarus.

Bandelės yra jaukumo, nuoširdžių susitikimų ir namų šilumos simbolis. Jos kepamos pusryčiams, nešamos į darbą, dovanojamos draugams. Jos gali būti saldžios ir sūrios, bandelės ir oro, su įdarais ir be jų – kiekvienas ras bandelę pagal savo skonį.

Papasakosime, kaip išsikepti skanių bandelių

.

Ingredientai: 1:

  • Miltai – 700 g;
  • Vanduo – 300 ml;
  • Pienas – 200 ml;
  • Sausos mielės – 8 g;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 30 g;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas.

Bandelių paruošimas:

Sumaišykite mieles su cukrumi, supilkite šiltą vandenį ir pieną, taip pat įpilkite 15 ml augalinio aliejaus. Į mišinį dalimis persijokite miltus ir suminkykite minkštą, elastingą tešlą

. Tešlą

minkykite

apie 15 minučių, palaipsniui supilkite likusį augalinį aliejų. Minkykite tešlą, kol ji taps lygi ir nelipni

. 20 minučių palikite tešlą po celofanu, tada išminkykite. Tada palikite tešlą dar 40 minučių.

Padalykite tešlą į nedidelius gabalėlius ir susukite į ritinėlius. Rankomis susukite ritinėlius į bandeles, pagal pageidavimą pabarstykite sezamo sėklomis ir

REKOMENDUOJAME:  Stiklinė varškės ir 15 minučių laiko. Lengvas varškės arbatos sausainių receptas

kiekvieną bandelę susukite į ritinėlį, šiek tiek prailgindami galus.

Домашний хлеб на завтрак: мягкий изнутри и хрустящий снаружи. Лучший рецепт теста

Sudėkite suktinukus ant kepimo skardos, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30-40 minučių.

Домашний хлеб на завтрак: мягкий изнутри и хрустящий снаружи. Лучший рецепт теста

Kepimo skardos dugną užpilkite verdančiu vandeniu ir pastatykite ją į žemesnį orkaitės lygį. Apibarstykite bandeles miltais ir kiekvienoje jų išilgai padarykite įpjovą

. 15-17 min. kepkite bandeles 220 laipsnių temperatūroje.

Домашний хлеб на завтрак: мягкий изнутри и хрустящий снаружи. Лучший рецепт теста

Gausite minkštas, kvapnias namines bandeles. Jos tinka pusryčiams ir gali būti naudojamos kaip priedas prie sriubų.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku