Naminiai smėlio sausainiai. Aš gaminsiu visą rudenį

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai paprastas receptas, su kuriuo jūs gaunate labai skanų ir švelnų, smėlio sausainius, kurie gali būti apibarstyti migdolų žiedlapiais ir padaryti bet kokio uogienės sluoksnį.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • sviestas, 200 g;
  • cukrus, 150 g;
  • pimping druska;
  • vanilinas pagal skonį;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • miltai, apie 410 g;
  • milteliai, 1 a.š.;
  • uogienė arba uogienė bet kokio storio, 4 šaukštai;
  • Riešutų skonis.

Paruošimo procesas

Suminkštintas sviestas plakamas druska ir cukrumi, vaniliniu cukrumi arba vanilės ekstraktu.

Kiaušinius pertraukia korola iki vienodumo, o į dalis įterpiama į alyvos masę, plakta iki homogeniškumo.

Miltai persijojami ir sumaišomi su kepimo milteliais ir supilami į dalių masę.

Juoktis lygus, labai elastingas tešla, kuri neprilips prie rankų.

Palikite maišelyje šaldytuve 30 – 60 minučių.

Stalas apibarstomas miltais ir tešlą iškočioje į ploną sluoksnį, kuris yra padalintas į dvi lygias dalis.

Viena dalis yra sutepta uogiene ir uždengia antrąją dalį, paspaudžiama ir supjaustyta dalimis.

Įdėkite sausainius ant kepimo, padengto pergamentu.

Ant sausainių sutepami plaktais baltymais arba visu kiaušiniu, apibarstomi migdolų žiedlapiais ar kitais riešutais.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Išimkite sausainius, kad patiekalas būtų, atvėsinkite ir patiekite prie stalo.

Taigi trapūs, švelnūs, labai skanūs sausainiai su riešutais ir mėgstama uogiene, jūs niekada anksčiau to nepadarėte. Tiesiog pabandykite šį receptą ir jūs tikrai būsite patenkinti.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Atėjo laikas gaminti beliašus. Pūkuoti kepti paplotėliai su mėsos įdaru
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku