„Napoleonas” iš paruoštos sluoksniuotos tešlos. Sėkmingiausias garsiojo deserto receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Napoleono tortas yra klasikinis ir labai mėgstamas subtilus desertinis patiekalas, šventės sinonimas. Šio greito varianto pagrindas – traškūs sluoksniuotos tešlos pyragaičiai, kurie yra puikiai įmirkę. Kremo, kurio pagrindą sudaro kreminis maskarponės sūris ir sutirštintas pienas, kremas suteikia tortui ypatingo aksominio, saikingo saldumo ir nuostabaus skonio. Šis receptas – puikus pasirinkimas tiems, kurie nori palepinti save ir artimuosius garsiuoju desertu be kelių valandų pasiruošimo.

Pyrago ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: sluoksniuota tešla – 400 g;
  • maskarponės kreminis sūris – 500 g;
  • cukraus pudros – 2 šaukštai;
  • kondensuotas pienas – 200 g;
  • vanilino – 1,5 g.

Paruošimas:

Įdėkite tešlą ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir uždenkite plastikiniu maišeliu. Palikite tešlą 1 valandai. Dabar siųskite tešlą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Palaukite, kol ji taps auksinės spalvos, ir ištraukite

. Kol pyragaičiai atvės, pradėkite ruošti kremą. Į plakimui skirtą indą perkelkite maskarponės sūrį, supilkite kondensuotą pieną, cukraus pudrą ir vaniliną. Maišytuvu išplakite visus ingredientus iki purios masės.

Pradėkite rinkti tortą

.

Atvėsusius pyragus išminkykite rankomis, kad pašalintumėte plutos perteklių. Jų prireiks vėliau. Kiekvieną pyragą padalijame į 3 sluoksnius, iš viso 6 sluoksnius. Gražią lėkštę patepame kremu ir ant jos dedame 1 torto sluoksnį, kad tortas stabiliai stovėtų lėkštėje. Pakaitomis tepame kremą ir pluteles, kol sunaudojame visus gabalėlius

. Tortą iš visų pusių

REKOMENDUOJAME:  Šią duoną kepė tik mano prosenelė. Oro ir skonio duona: suvalgoma per 5 minutes

aptepame

likusiu kremu. Dabar rankomis sutrupinkite nuo plutos likusias pluteles. Jomis pabarstykite tortą.

"Наполеон" из готового слоеного теста. Самый удачный рецепт знаменитого десерта

Padėkite skanėstą į šaldytuvą per naktį. Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku