Nerealiai skanus graikinių riešutų tortas su plombyro kremu. Skanus ir paprastas arbatai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Lazdynų riešutų pyragas su „Plombard” kremu – išskirtinis desertinis patiekalas, kuris sužavės ne tik unikaliu skoniu, bet ir puikia tekstūra. Klasikinis

graikinių riešutų

tešlos ir lengvo, orui laidaus plombardui skirto kremo derinys sukuria puikią sodrumo ir lengvumo pusiausvyrą, todėl šis tortas yra tikras skanėstas saldumynų mėgėjams.

Riešutinių tortų istorija siekia daugybę šimtmečių ir yra įsišaknijusi įvairių tautų kulinarinėse tradicijose.

Naudojant įvairių rūšių riešutus, pavyzdžiui, graikinius, lazdyno ar lazdyno riešutus, kiekviena torto versija gali būti unikali ir turtinga. Plombardui

skirtas kremas, savo ruožtu, pasižymi kreminės tekstūros ir lengvo, saldaus skonio savybėmis, todėl puikiai tinka

Tešlos ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • cukraus – 120 g;
  • vanilino – žiupsnelis;
  • pieno – 120 ml;
  • augalinis aliejus – 120 ml;
  • miltai – 200 g;
  • rauginimo medžiaga – 12 g;
  • graikiniai riešutai – 60 g.

Kremo ingredientai:

  • Tryniai – 2 vnt;
  • cukraus – 100 g;
  • vanilinio cukraus – 20 g;
  • kukurūzų krakmolas – 4 šaukštai;
  • pieno – 800 ml;
  • sviestas – 40 g;
  • baltojo šokolado – 60 g.

Graikinių riešutų pyrago su plombardo kremu paruošimas:

Kiaušinius sumaišykite su vaniliniu ir klasikiniu cukrumi, druska ir išplakite iki vientisos masės. Į mišinį supilkite pieną ir augalinį aliejų, toliau plakite, kol komponentai susijungs

. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į kiaušinių mišinį, išminkykite minkštą biskvito tešlą

REKOMENDUOJAME:  Lengvas sausainių su varškės įdaru arbatos receptas. Paruošta iš turimų produktų

.

Riešutus sumalkite blenderiu ir supilkite į tešlą, išmaišykite

. Ant pergamento padarykite apskritimą, lygų kepimo žiedui. Tešlą plonu sluoksniu paskleiskite ant apskritimo formos, šiek tiek per kraštus

. 12 minučių kepkite pyragėlius 165 laipsnių temperatūroje.

Kremui puode sumaišykite trynius su vanile ir paprastuoju cukrumi, tada supilkite krakmolą

.

Palaipsniui į mišinį supilkite pieną, išmaišykite iki vientisos masės, sutrupinkite gumulėlius

. Ant vidutinės ugnies pakaitinkite mišinį iki tirštumo. Į tirštą kremą supilkite sviestą ir šokoladą, ingredientus išmaišykite. Sudėkite

kremą į atskirą indą, uždenkite maistine plėvele ir palikite atvėsti. Tešlos žiedu išpjaukite lygius pyragaičius, atraižas susmulkinkite į trupinius.

Surinkite tortą: kiekvieną į žiedą įdėtą pyragą aptepkite iš anksto sumaišytu kremu. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, palikite po plėvele šaldytuve 8 valandoms.

Нереально вкусный ореховый торт с пломбирным кремом. Вкусно и просто к чаю

Papuoškite tortą migdolų žiedlapiais ir sausainių trupiniais.

Нереально вкусный ореховый торт с пломбирным кремом. Вкусно и просто к чаю

Gausite gardų šventinį riešutų tortą su plombyro kremu.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku