Ingredientai:
- 150 g kumpio
- 150 g pievagrybių
- Druska, pipirai
- 1 valgomasis šaukštas augalinio aliejaus
- 100 g kietojo sūrio
- 1 didelis agurkas
- Žalieji svogūnai
- 1 vidutinė vištienos filė
- 3 kiaušiniai
- 150 g majonezo
- 2 šaukštai graikinių riešutų
- Krapai, trynys, riešutai, agurkas papuošimui
Paruošimas:
- Ant 18 cm skersmens indo arba spyruoklinės formos dugno sudėkite kumpio kubelius ir užpildykite juos majonezu.
- Kietąjį sūrį sumalkite ant rupios trintuvės, paskleiskite kitu sluoksniu ir vėl patepkite majonezu.
- Pievagrybius pakepinkite keptuvėje su graikiniais riešutais ir majonezu. Gautu mišiniu užpildykite kitą sluoksnį.
- Susmulkinkite didelį agurką ir žalią svogūną, tada padėkite juos ant sluoksnio su grybais.
- Vištienos filė išvirkite su druska ir prieskoniais, dėkite ant agurkų ir aptepkite majonezu.
- Tris kiaušinius ant trintuvės sudėkite ant filė ir vėl patepkite majonezu.
- Įdėkite salotas į šaldytuvą kelioms valandoms, kad apsemtų.
- Papuoškite salotas smulkiai tarkuotu tryniu, krapais ir agurkais.
Gero apetito!