Obuolių pyragas, kuris tirpsta burnoje. Per 5 minutes: greitas, paprastas ir labai skanus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Aš skambinu tokiems receptams, kad padėtų: viskas paruošta labai greitai, nuo minimalaus produktų rinkinio, ir jūs turėsite laiko padaryti kvepiantį pyragą, o svečiai nusiplaus rankas ir atsisės prie stalo gerti arbatą.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • kiaušiniai, 3 vnt.;
  • cukrus, 100 g;
  • pimping druska;
  • vanilinas pagal skonį;
  • pienas, 100 ml;
  • miltai, 240 g;
  • augalinis aliejus, 80 g;
  • kepimo milteliai, 2 a.š.;
  • Obuoliai, 4 vnt.

Paruošimo procesas

Kiaušiniai yra prijungti prie žiupsnelio druskos ir pradeda plakti.

Supilkite cukrų ir vaniliną, plakite, kol cukrus ištirps.

Pieno infuzija kambario temperatūroje ir plakant.

Ištirpusio, atšaldyto sviesto infuzija ir išplaktas į homogeniškumą.

Miltai yra persijoti ir prijungti prie lydyklos, supilti į masę ir sumaišyti lygią ir homogenišką tešlą su stora konsistencija.

Obuoliai supjaustyti mažais gabalėliais.

Kepimo forma yra sutepta sviestu, išdėstyti obuolius ir supilti juos su bandymu, išlyginti.

Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių, bet būti patikrintam su iešmeliu.

Atvėsintas pyragas pabarstytas cukraus pudra arba milteliais, sumaišytais su cinamonu.

Sodrus, minkštas, šlapias, keptas su ryškiu obuolių aromatu ir skoniu, yra greičiausias ir paprasčiausias arbatos pyragas.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Trapūs sausainiai su majonezu. 65 gabalėliams pagaminti naudoju 2 kiaušinius: puikiai tinka arbatai.
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku