Paimkite 1 kiaušinį ir varškę. Pūstos greitos bandelės: receptas be mielių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bageliai yra ne tik skanus kepinys, bet ir namų jaukumo bei tradicinės virtuvės simbolis. Šis desertas turi ilgą istoriją ir yra populiarus įvairiose pasaulio šalyse.

Bagelių kilmę galima sieti su Austrijos virtuve, kur jie vadinami „vikšrais”. Tačiau panašių rasstegai, arba sausainių, galima rasti ir rusų, lenkų bei vokiečių virtuvėse. Kiekvienoje kultūroje bageliai turi savitų ypatumų: vieni juos ruošia iš mielinės tešlos, kiti – iš sluoksniuotos tešlos. Tradiciškai jie kepami iki auksinės spalvos, todėl atrodo apetitą keliančiai ir yra nepakartojamo skonio.

Šie kvapnūs skanėstai puikiai tinka pusryčiams, popietiniam užkandžiui arba kaip lengvas desertas prie arbatos ar kavos.

Sudedamosios dalys:

  • Sviestas – 100 g;
  • cukraus – 200 g;
  • Varškė – 350 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Soda – 1 šaukštelis;
  • Vanilinis cukrus – 10 g;
  • Miltai – 400 g;
  • Druska – 1/3 šaukštelio.

Bagelių paruošimas:

Sumaišykite varškę su sviestu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kiaušiniu, gerai išmaišykite. Į mišinį persijokite miltus ir sodą ir užminkykite minkštą elastingą tešlą

. 30 min. palikite tešlą šaldytuve po

maistine

plėvele. Tada tešlą iškočiokite į 40 cm skersmens ir 3 mm storio formą.

Tešlą padalykite į 14-15 trikampių, kiekvieną jų iškočiokite nuo kraštų į vidurį.

Возьмите 1 яйцо и творог. Пышные рогалики на скорую руку: рецепт без дрожжей

Dėkite bandeles ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.

REKOMENDUOJAME:  Per 10 minučių ant stalo bus skanus patiekalas. Paimu 1 puodelį kefyro ir gaminu erdvius plokštainius.

Возьмите 1 яйцо и творог. Пышные рогалики на скорую руку: рецепт без дрожжей

Prieš kepdami kiekvieną bagelį galite pabarstyti cukrumi.

Возьмите 1 яйцо и творог. Пышные рогалики на скорую руку: рецепт без дрожжей

Gausite minkštus ir švelnius bagelius arbatai.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku