Pamirškite mieles. Purūs varškės pyragai: receptas per kelias minutes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Tvorozhnye pirozhki” yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas, kuriame dera neįtikėtinas skonis, aromatas ir tekstūra. Tokie pirožki dažnai ruošiami ir šventėms, ir tiesiog pietums ar vakarienei, nes tinka bet kokiai progai. Varškė, kaip pagrindinis įdaro ingredientas, suteikia pyragaičiams ypatingo švelnumo ir lengvumo

. Varškės pyragaičių paruošimas gali skirtis priklausomai nuo regiono ir šeimos tradicijų. Skiriasi ir tešlos gaminimo būdas: vieni renkasi sluoksniuotą tešlą, kiti – mielinę arba neraugintą tešlą.

Varškės pyragai gali būti kepami, skrudinami arba troškinami garuose, o tai atveria daugybę gaminimo galimybių.

Sudedamosios dalys: – varškėtukai, pyragaičiai, pyragaičiai, pyragaičiai, pyragaičiai, pyragaičiai, pyragaičiai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • varškės – 250 g;
  • cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus – 2 valgomieji šaukštai;
  • kildinimo medžiagos – 1 valgomasis šaukštas;
  • miltai – 220 g;
  • druskos – 1/3 šaukštelio.

Varškės paplotėlių paruošimas:

Kiaušinius sumaišykite su varške, cukrumi, augaliniu aliejumi ir druska, išplakite iki vientisos masės. Persijokite ½ miltų ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą

. Į tešlą supilkite likusius miltus ir išminkykite elastingą, minkštą tešlą. Palikite tešlą po rankšluosčiu ir palaikykite šiltai 15 minučių.

Stalą

pabarstykite

trupučiu miltų, padėkite ant jo tešlą, išminkykite ir iškočiokite į nedidelę dešrelę. Dešrelę padalykite į 16 vienodų dalių ir iškočiokite jas į plokščius pyragėlius

. Plokščius pyragėlius aptepkite įdaru, pavyzdžiui, uogiene. Uždenkite įdarą tortilijų viduje, dėkite jas siūle žemyn į keptuvėje įkaitintą augalinį aliejų.

REKOMENDUOJAME:  Varenyky su bulvėmis: skanus ir paprastas receptas. Įsimylėsite šią koldūnų tešlą.

Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių, kol paruduos

.

Забудьте про дрожжи. Пуховые творожные пирожки: рецепт за минуты

Dėkite paplotėlius ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų riebalų perteklius. Pyragėliai yra skanūs įdaryti varškės paplotėliai.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku