Rosochka duona, auganti aliejuje. Šventinis receptas didelei įmonei

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ananasai yra tradicinis saldus skanėstas, neatsiejamas nuo pasaulio kulinarinės kultūros. Šie lengvi ir traškūs skanėstai, dažnai apibarstyti cukrumi, džiugina savo lengva tekstūra ir auksine spalva. Ananasai dažnai asocijuojasi su šeimos šventėmis, draugiškais susibūrimais ir jaukiais vakarais, kai šeima ir draugai susirenka prie stalo.

Ananasai dažnai patiekiami su puodeliu kvapnios arbatos arba kavos, o dėl lengvumo ir traškios tekstūros šis skanėstas puikiai tinka prie gėrimų. Be

to, šis skanėstas tampa populiarus per Užgavėnių savaitę, kai tradiciškai ruošiami žiemos pabaigą ir pavasario atėjimą simbolizuojantys patiekalai.

Sudedamosios dalys:

  • Sudedamosios dalys: Kiaušinis – 1 vnt;
  • Pienas – 3 šaukštai;
  • Sviestas – 50 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Miltai – 300 g.

Ananasų paruošimas:

Kiaušinį sumaišykite su pienu ir ištirpintu sviestu, įberkite druskos ir dalimis suberkite miltus.

Tešlą iškočiokite plonu 1-2 mm storio sluoksniu ir supjaustykite 5 cm pločio juostelėmis. Supjaustykite 4-5 cm kvadratėliais, kiekvieno krašto viduryje padarydami įpjovas

. Trijų kvadratėlių vidurį

patepkite

vandeniu. Kiekvieną kvadratėlį uždėkite ant kito taip, kad kraštai nesikirstų.

Хворост “Розочка” растущая в масле. Праздничный рецепт для большой компании

Ananasų roželių vidurį užmaukite ant iešmo ir kepkite iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Хворост “Розочка” растущая в масле. Праздничный рецепт для большой компании

Gausite gražų ir neįprastą ananasą.

Хворост “Розочка” растущая в масле. Праздничный рецепт для большой компании

Tokius ananasus rekomenduojama patiekti su cukraus pudra.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku