„Sausainiai, kurie tirpsta burnoje.” Subtiliausia „bomba“ be kiaušinių ir kepimo miltelių!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Sausainiai, kurie tirpsta burnoje.” Subtiliausia „bomba“ be kiaušinių ir kepimo miltelių!

Žvelgiant į šių sausainių ingredientų sąrašą, sunku įsivaizduoti rezultatą, nes sudėtyje nėra kiaušinių, kepimo miltelių ar sodos.

Nepaisant to, kepiniai gaunasi labai minkšti ir švelnūs, tirpstantys burnoje.

Trapūs sausainiai laikysis kelias dienas, todėl galite kepti tiek partijų, kiek leidžia jūsų kepimo skarda, arba dvi partijas.

Tačiau toks delikatesas ilgai netrunka, ypač jei namuose yra vaikų.

Ingredientai

✓ Sviestas 250 g

✓ Cukraus pudra 1 puodelis

✓ Saulėgrąžų aliejus 80 ml

✓ Krakmolo 4 valg. šaukštai. l.

✓ Kvietiniai miltai 3,5 puodelio

✓ Vanilinio cukraus 10 g

Receptas

Į gilų dubenį sudėkite suminkštintą sviestą, 0,5 puodelio. cukraus pudros, vanilinio cukraus ir supilkite saulėgrąžų aliejų (jis turėtų būti šviežias, bekvapis). Viską sumaišykite naudodami maišytuvą arba trintuvą.

Toliau maišydami, įpilkite krakmolo, tada 1 puodelį. miltų, gerai išmaišykite.

Pridėti dar 1 krūvelę. miltų ir šaukštu išmaišykite tešlą.

Supilkite tešlą ant stalo, pabarstyto 1 puodeliu. miltų, pradėkite minkyti rankomis ir įmaišykite likusius miltus.

Tešlą padalinkite į 3 dalis ir kiekvieną susukite į dešrelę. Supjaustykite iškočiotą tešlą žiedais.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jos sausainius. Kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Gatavus produktus, kol jie karšti, pabarstykite likusiu cukraus pudra.

Skanaus!

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Kaip neįprastai virti burokėlius be virimo. Labai skanus užkandis: dalijimasis
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku