Šis kotletų receptas plinta žaibiškai: pigu, greita ir labai skanu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kas čia tokio iškepti kotletus ? Ir aš taip pagalvojau. Bet nugalėta smalsumo, išbandžiau šį socialiniuose tinkluose sklandantį kotletų receptą. Šie kotletai vadinami daniškais. Kodėl daniškais, nesigilinau, bet būtų įdomu sužinoti. Daug nerašysiu, tik pasakysiu, kad jie tikrai nerealaus skonio. Minkšti, purūs ir labai gardūs. Būtinai išbandykite. Nusivilti neteks“, – rašo tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė.

Jums reikės: 1 kg maltos mėsos (galima naudoti kiaulieną pusiau su jautiena); 2 per burokinę tarką sutarkuotų svogūnų; 2 kiaušinių; 0,4 l pieno; 6 v.š. miltų; druskos; pipirų.

Padažui: 200 ml riebios grietinėlės; 150 ml sultinio; pundelio krapų; druskos; pipirų; 1 nedidelio svogūno; 1 morkos.

Maltą mėsą išmaišome su visais nurodytais ingredientais. Masė bus gana skystoka. Palaikome apie 1 val.

Po valandos mėsos masė sutvirtės. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir tiesiog šaukštu arba šlapiomis rankomis formuokite kotletus. Apkepkite iš abiejų pusių iki gražiai apskrus.

Apkeptus kotletus dėkite į puodą, pilkite grietinėlę, sultinį, druską, pipirus, smulkintą svogūną, tarkuotą morką. Troškiname apie 30 min. Troškinimo pabaigoje dėkite smulkintus krapus. Tiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis daržovėmis.

Šaltinis: „Ritos receptai“


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku