Šis receptas tapo mano mėgstamiausiu. Salotos su vištiena ir kiaušinių blyneliais

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Salotos su vištiena ir kiaušinių blyneliais – maistingas ir įspūdingas patiekalas, kuriame dera lengvumas ir sotumas, todėl jis puikiai tinka įvairioms progoms: nuo šventinio stalo iki kasdienės vakarienės. Šios salotos išsiskiria ne tik originaliu skoniu, bet ir pateikimo estetika, todėl puikiai tinka bet kokiems patiekalams

. Pagrindinis šių salotų komponentas – vištiena, kuri yra baltymų šaltinis ir gali būti ruošiama įvairiais būdais: nuo kepimo iki virimo ar kepimo. Vištiena pasižymi neutraliu skoniu, todėl ji harmoningai dera su įvairiais ingredientais ir prieskoniais

. Kiaušinių blyneliai savo ruožtu patiekalui suteikia švelnią tekstūrą ir nuostabų skonį. Juos galima supjaustyti šiaudeliais arba kvadratėliais, taip sukuriant įdomią salotų kompoziciją.

Sudedamosios dalys:

  • svogūnai – 120 g;
  • druskos – 1/2 šaukštelio;
  • cukraus – 1 šaukštelis;
  • 9% acto – 1 valgomasis šaukštas;
  • vandens – 100 ml;
  • kiaušiniai – 5 vnt;
  • pieno – 2 valg. šaukštai;
  • virtos mėsos – 300 g;
  • konservuotų kukurūzų – 280 g;
  • skrudinti riešutai – 50 g;
  • majonezas – 150 g.

Salotų paruošimas:

Supjaustome ketvirčiais žiedų svogūnus, sumaišome su druska, cukrumi ir actu, užpilame vandeniu ir paliekame 10 min. marinuotis. Kiaušinius sumaišome su druska ir pienu, ant blyninės iškepame plonus blynelius

. Vištieną supjaustome plonais griežinėliais, peiliu susmulkiname

pakepintus

riešutus. Sumaišykite vištieną ir riešutus salotinėje

. Kiaušinių blynus supjaustykite 4-5 cm storio juostelėmis, tada supjaustykite plonais šiaudeliais ir sudėkite prie mėsos ir riešutų. Į salotas sudėkite iš marinato išspaustą svogūną ir kukurūzus.

REKOMENDUOJAME:  Kitą dieną jie būna dar skanesni. Plikytų kopūstų paplotėliai orkaitėje

Salotas užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite

.

Этот рецепт стал моим любимым. Салат с курицей и яичными блинчиками

Rekomenduojame salotas užpilti prieš patiekiant. Šiame recepte vištieną galite pakeisti kalakutiena arba visai naudoti veršieną.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku