Skani arbata per 15 minučių. Restorano receptas: daug geriau nei pyragai ir pyragaičiai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės desertai kasmet tampa vis populiaresni. Šią teigiamą statistiką tikriausiai lėmė tai, kad žmonės ėmė atidžiau rūpintis savo mityba. Daug geriau valgyti varškės gaminius, o ne kenksmingus kepinius abejotinose kepyklose ir parduotuvėse.

Dėl šios priežasties konditeriai daugiausia dėmesio skiria varškės desertams

.

Paprastai tai būna varškės pyragaičiai ir želė. Tačiau kartais būna desertų, kurie yra ryškesni ir skanesni. Verta papasakoti apie vieną iš tokių varškės desertų.

Varškės deserto ingredientai:

  • Varškė – 600 g;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • cukrus – 130 g;
  • grietinė – 200 g;
  • pieno – 200 ml;
  • manų kruopos – 60 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilino – 8 g;
  • vyšnios – 120 g;
  • pistacijos – 30 g.

Varškės deserto paruošimas:

Sumaišykite varškę su cukrumi ir vanile, druska, manų kruopomis. Į mišinį įmaišykite grietinę, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną

. Panardinamuoju maišytuvu išplakite varškės masę iki kreminės konsistencijos. 24×11 cm formą ištepkite sviestu ir lengvai pabarstykite miltais.

Вкуснятина к чаю за 15 минут. Рецепт из ресторана: гораздо лучше тортов и пирожных

Supilkite tešlą į formą, ant paviršiaus išdėliokite vyšnias ir

deserto viršų pabarstykite pistacijų trupiniais

.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 35 minutes.

Вкуснятина к чаю за 15 минут. Рецепт из ресторана: гораздо лучше тортов и пирожных

Palikite desertą atvėsti apie pusvalandį.

Вкуснятина к чаю за 15 минут. Рецепт из ресторана: гораздо лучше тортов и пирожных

Vietoj vyšnių ir pistacijų galite naudoti kitus vaisius, uogas ir riešutus.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku