Skaniausias ir švelniausias paštetas. Net mano vyras nesuprato, iš ko ji pagaminta, bet norėjo dar

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paštetas – tai iš mėsos arba žuvies pagaminta pasta. Paprastai paštetai gaminami iš kepenų, filė. Šis patiekalas priklauso mėsos kategorijai, nors jis labai skiriasi nuo mums įprastų delikatesų.

Pliusas yra tas, kad paštetai lengvai virškinami skrandyje. Tuo paštetas skiriasi nuo kitų mėsos užkandžių. Atsižvelgiant į tai, paštetai nėra tokie populiarūs.

Verta suteikti šansą naminiams paštetams. Jums gali patikti valgyti paštetą pusryčiams vietoj sumuštinių su dešra.

Pašteto ingredientai:

  • svogūnai – vnt;
  • morkos – vnt;
  • česnako – 3 skiltelės;
  • kepenys – 600 g;
  • sviestas – 100 g;
  • druskos – ½ šaukštelio.

Pašteto paruošimas:

Supjaustykite svogūnus ir morkas stambiais gabalais, sudėkite juos į blenderio dubenį.

Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite susmulkintas daržoves, kol suminkštės. Nepamirškite įberti druskos ir maltų juodųjų pipirų

. Kepkite kepenis kartu su daržovėmis, kol jos iškeps

. Sudėkite į blenderio dubenį minkštas daržoves ir kepenis, susmulkinkite iki košės būsenos

.

Į košę įpilkite sviesto ir toliau malkite.

Jei norite, paštetą galite paragauti ir pagal skonį įberti druskos bei juodųjų pipirų

.

Самый вкусный и нежный паштет. Даже муж не понял из чего, но потянулся за добавкой

Самый вкусный и нежный паштет. Даже муж не понял из чего, но потянулся за добавкой

Belieka perpilti paštetą į indą, iš kurio jį bus lengva išimti. Tai geras pirktinio pašteto pakaitalas, nes naminis neturi kvapiųjų medžiagų.

Nuotraukos autorius ir originalaus recepto kanalas youtube.com: Kulinarim with Tanya 2.0

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Nebrangus ir skanus gimtadienio tortas. Paprastas receptas su kefyru

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku