Skrenda tiesiai nuo stalo. Nepaprastai švelnūs varškės sausainiai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės sausainiai – skanus ir lengvai pagaminamas skanėstas, pasižymintis švelnia tekstūra ir subtiliu skoniu. Pagrindinė sudedamoji dalis – varškė, kuri sausainiams suteikia neįprastą drėgnumo ir trapumo derinį.

Šio skanėsto istorija yra įsišaknijusi rusų virtuvėje ir kultūroje

.

Kaip vienas iš pagrindinių produktų Rusijoje varškė randama daugybėje receptų

. Sausainiai iš varškės išpopuliarėjo dėl jų paruošimo paprastumo, ingredientų prieinamumo ir universalumo: juos galima paruošti ir namuose, ir šventiniu variantu.

Papasakosime, kaip paruošti gardžius varškės sausainius

.

Ingredientai: varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė:

  • varškės sūris – 300 g;
  • minkštas sviestas – 100 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • citrinos žievelės;
  • vanilino – žiupsnelis;
  • miltai – 250 g;
  • rauginimo medžiagos – 1 šaukštelis;
  • cukraus – 5 šaukštai.

Varškės sausainių paruošimas:

Į dubenį su varške sudėkite sviestą, suberkite druską, citrinos žievelę, vaniliną ir viską gerai išmaišykite. Į varškės masę persijokite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite minkštą ir nelipnią tešlą

. Tešlą padalykite į 2 lygias dalis ir kiekvieną dalį iškočiokite į 2 mm storio stačiakampį. Abu sluoksnius apibarstykite cukrumi ir susukite į ritinėlius

. Ritinėlius padalykite į nedideles porcijas ir sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.

Iškepusius sausainius apibarstykite cukraus pudra. Gausite paprastus ir kartu saldžius naminius varškės sausainius.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku