Šokoladinis Milka tortas. Receptas su grietinėlės sluoksniu: skonis ir įspūdis yra užtikrinti.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Milka” tortas su biskvitu ir šokoladiniu ganache – tai desertas, sukurtas tikriems sodraus šokolado skonio žinovams. Jame dera erdvūs biskvitai, sviestinis kremas ir šokoladinis ganache, todėl jis ypač švelnus ir kvapnus

. Dėl tokio tekstūrų ir

skonių

derinio tortas tampa ne tik estetiškai patrauklus, bet ir išties šventiškas.

Jis idealiai tinka šeimos arbatėlėms, taip pat ypatingoms progoms – šventėms, gimtadieniams ir kitiems renginiams, kai svarbu skonis ir įspūdis.

Papasakosime, kaip pagaminti „Milka” tortą

Biskvito ingredientai:

  • Miltai – 200 g;
  • Kakavos milteliai – 40 g;
  • Soda – 1 šaukštelis;
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Cukrus – 220 g;
  • Augalinis aliejus – 50 g;
  • Pienas – 150 ml;
  • Verdantis vanduo – 180 ml;

Šokoladinio kremo ingredientai:

  • Šokoladas: juodasis šokoladas – 170 g;
  • grietinėlės (33 %) – 170 ml.

Kremo ingredientai:

  • Baltasis šokoladas – 160 g;
  • Pienas – 90 ml;
  • Sviestas – 30 g;
  • Želatina – 10 g;
  • Vanduo – 50 ml;
  • grietinėlė (33 %) – 300 g.

Ganšo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: Juodasis šokoladas – 110 g;
  • grietinėlės (33 %) – 150 g.

Milka pyrago paruošimas:

Sumaišykite miltus su kakavos milteliais, soda ir kepimo milteliais. Į kiaušinius

supilkite

druską ir cukrų, plakite 7 minutes iki baltų putų

. ½ birių produktų supilkite į kiaušinių masę, supilkite augalinį aliejų ir pieną, išmaišykite. Į mišinį supilkite antrąją birių produktų dalį, išmaišykite ir supilkite statų verdantį vandenį. Supilkite

REKOMENDUOJAME:  Skonis nenusileidžia restorano užkandžiams. Šventinės salotos "Madona"

tešlą į formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 45-55 min. Glajui prie kremo juodąjį šokoladą sumaišykite su karšta grietinėle, maišykite, kol gausite šokolado masę.

Kremui užpilkite želatiną vandeniu ir palikite išbrinkti

.

Tuo tarpu baltąjį šokoladą ištirpinkite su šiltu pienu ir į mišinį supilkite ištirpintą sviestą.

Išbrinkusią želatiną

ištirpinkite

mikrobangų krosnelėje ir sumaišykite su baltojo šokolado ir sviesto mišiniu. Grietinėlę atskirai išplakite iki purumo, supilkite į ją baltojo šokolado, sviesto ir želatinos mišinį, išmaišykite.

Biskvitą padalykite į 3 vienodus tortus

.

Vieną tortą dėkite ant konditerinės formos dugno, ant jo užtepkite ½ kremo.

½ iš

anksto paruošto šokoladinio ganšo

užtepkite

ant kremo salelėse. Ant kremo sluoksnio dėkite antrąjį paplotėlį, aptepkite jį kremu ir padarykite šokoladinio ganšo taškelius.

Ant kremo sluoksnio dėkite trečiąjį paplotėlį. Dėkite tortą į šaldytuvą 2-3 valandoms, kad kremo sluoksnis sustingtų. Tuo tarpu karštoje grietinėlėje ištirpinkite juodąjį šokoladą ir 1 valandą atšaldykite mišinį šaldytuve.

Шоколадный торт "Милка". Рецепт с кремовой прослойкой: вкус и впечатление обеспечены

Mišinį išplakite iki purumo ir šiuo ganache aptepkite visą tortą. Rezultatas – skanus šokoladinis Milka tortas su kreminiu sluoksniu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku