Sultingas ir švelnus „Medovik”. Originalus receptas per 30 minučių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Medovik” pyragas – tai namų virtuvės klasika, kuri savo paprastumu ir giliu skoniu užkariavo ne vieną kartą. Deserto pagrindą sudaro ploni pyragaičiai, į kuriuos pridėta natūralaus medaus, suteikiančio kepiniams būdingą skonį ir auksinį atspalvį.

Iškepę pyragaičiai sluoksniais pertepami grietinėle – dažniausiai grietine, sviestine grietinėle arba grietinėlės kremu, kuris užtikrina minkštumą ir tolygų įmirkymą. Kai pyragas prilaikomas, jis tampa ypač minkštas, o skonis atsiskleidžia iki galo. „Medovik” – tai tortas su istorija, jaukumo, šeimos tradicijų ir tikro naminio kepimo simbolis.

papasakosime, kaip paruošti tortą „Medovik”

.

Ingredientai: 1:

  • Sviestas – 150 g;
  • Cukrus – 100 g;
  • Medus – 4 šaukštai;
  • Sviestas: cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus;
  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Miltai – 200 g;
  • grietinė – 400 g;
  • Cukraus milteliai – 3 šaukštai;
  • Konservuoti persikai – 200 g.

Torto „Medovik” paruošimas:

Sumaišykite sviestą su cukrumi, medumi ir druska, išmaišykite. Ant vidutinės ugnies ištirpinkite visus ingredientus, neužvirinkite

. Supilkite masę į kitą dubenį, sumaišykite su kepimo milteliais ir palikite 15 minučių atvėsti. Į mišinį įmuškite kiaušinius, išmaišykite

, supilkite miltus ir išminkykite tirštą tešlą. Supilkite tešlą ant pergamentu išklotos

kepimo

skardos

. 180-200 laipsnių temperatūroje pyragą kepkite 5-7 minutes.

Kremui grietinę sumaišykite su cukraus pudra. Smulkiai supjaustykite konservuotus persikus ir įmaišykite juos į kremą

REKOMENDUOJAME:  Paimu vištienos filė ir truputį sviesto. Visa šeima prašė dar: skanūs ir švelnūs kreminiai kotletai

. Iš torto išpjaukite nedidelį ploną stačiakampį, likusią torto dalį supjaustykite kvadratėliais 2×2 cm.

Dalį kremo supilkite į dubenį, ten sudėkite pusę visų torto kvadratėlių.

Gilų indą uždenkite maistine plėvele ir patepkite kremu, išdėliokite kreme išmirkytus kvadratėlius

.

Antroji kremo dalis taip pat sumaišoma su likusiais kvadratėliais ir dedama į indą kaip antrasis sluoksnis.

Сочный и нежный "Медовик". Оригинальный рецепт за 30 минут

Torto viršų uždenkite maistine plėvele ir palikite jį šaldytuve 8 valandoms.

Praėjus 8 valandoms, apverskite indą aukštyn kojomis ant plokščios lėkštės ir nuimkite plėvelę

nuo

viršaus

.

Nuimkite foliją nuo torto ir apibarstykite jį trupiniais.

Сочный и нежный "Медовик". Оригинальный рецепт за 30 минут

Iš šaldytuvo „Medovik” iš karto galima patiekti į stalą. Gaunasi skanus neįprastas „Medovik” su konservuotais persikais.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku