Švelni lengvai sūdyta skumbrė su svogūnais. Šaltas marinavimas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šaltai marinuota skumbrė yra delikatesas, išsiskiriantis intensyviu skoniu ir išskirtiniu aromatu, traukiantis aukštos kokybės žuvies mėgėjus visame pasaulyje. Šis marinavimo būdas, kai žuvis apdorojama šaltame marinate, išsaugo natūralų skumbrės skonį, o jos tekstūra tampa ypač švelni ir sultinga.

Taip paruošta skumbrė tampa universaliu ingredientu, kurį galima naudoti įvairiuose patiekaluose.

Ją lengva dėti į salotas, naudoti kaip sumuštinių įdarą arba patiekti su bulvėmis ir daržovėmis. Šį delikatesą galima patiekti įvairiais būdais – nuo tradicinio patiekimo su duona ir sviestu iki sudėtingesnių kulinarinių sprendimų.

Sudedamosios dalys:

  • Sudedamosios dalys: skumbrė – 3 vnt;
  • svogūnai – 2 vnt;
  • krapai – 50 g;
  • Vanduo – 200 ml;
  • obuolių sidro actas 5-6 % – 80 ml;
  • Augalinis aliejus – 80 ml;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Druska – 1 valgomasis šaukštas;
  • lauro lapai – 5 vnt;
  • Juodųjų pipirų žirneliai – 1 šaukštelis;
  • kalendros sėklos – 1 šaukštelis.

Šaltai rūkytos skumbrės paruošimas:

Žuvį nuimkite nuo galvos ir uodegos, padalykite į porą filė išilgai stuburo, išimkite visus kaulus ir vidurius. Nepamirškite pašalinti juodos plėvelės ir pelekų, kurie lieka ant žuvies ir filė

. Kruopščiai nuplaukite filė po tekančiu vandeniu. Supjaustykite filė dideliais gabalais, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Smulkiai sukapokite krapus, dubenyje sumaišykite vandenį su obuolių actu. Į formą, kurioje bus marinuojama žuvis, dėkite sluoksnį svogūnų, krapų, suplėšyto lauro lapo, juodųjų pipirų ir kalendros.

REKOMENDUOJAME:  Oro ir traški pitos duona iš minimalaus produktų kiekio. Greita ir paprasta

Ant svogūnų pagalvės dėkite sluoksnį žuvies

.

Sumaišykite druską ir cukrų, šiuo mišiniu apibarstykite žuvies sluoksnį. Pakartokite svogūnų, krapų, lauro lapų, prieskonių ir žuvies sluoksnius

. Kai visi sluoksniai bus sudėti, pirmiausia į žuvį supilkite augalinį aliejų, tada įpilkite vandens ir acto

.

Palikite žuvį marinuotis šaldytuve uždengtą dangčiu mažiausiai 5 valandoms.

Нежная слабосоленая скумбрия с луком. Маринование холодным способом

Marinate gausite gardžią aromatingą skumbrę. Skumbrę galima patiekti, pavyzdžiui, su bulvėmis.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku