Tai greita ir nereikia lipdyti! Keptuvėje keptų koldūnų receptas, kurį norėsite pasigaminti

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tingūs koldūnai – tai supaprastinta ir greita tradicinių koldūnų alternatyva, kuri išlaiko pažįstamo patiekalo skonį, tačiau reikalauja gerokai mažiau laiko ir pastangų.

Skirtingai nuo klasikinių koldūnų, kurių kiekvienas gabalėlis turi būti formuojamas atskirai, tinginių koldūnai yra tešlos ritinėliai arba paplotėliai su malta mėsa, kepti arba troškinti padaže.

Tinginių koldūnų atsiradimo istorija glaudžiai susijusi su sovietine virtuve, kurioje buvo vertinamas paprastumas, laiko taupymas ir produktų prieinamumas. Kasdienio namų šeimininkių užimtumo ir riboto ingredientų pasirinkimo sąlygomis virėjai ieškojo būdų, kaip palengvinti tradicinių patiekalų gaminimą. Taip atsirado „tinginių” receptų versijos.

Ingredientai: – Minkštimas, kurio sudėtyje yra daug ingredientų:

  • Vanduo – 150 ml;
  • Kiaušiniai – 1 vnt;
  • Augalinis aliejus – 3 valg;
  • Miltai – 400 g;
  • Įdaras – 500 g;
  • Svogūnai – 3 vnt;
  • morkos – 1 vnt;
  • Žolelės.

Tinginių koldūnų paruošimas:

Sumaišykite kiaušinį, augalinį aliejų, druską ir miltus, išminkykite elastingą, šiek tiek lipnią tešlą. Uždenkite dubenį dangčiu ir palikite tešlą šiltoje vietoje 30 min.

Įdarui porą svogūnų sumalkite per mėsmalę, sumaišykite su malta mėsa, įberkite prieskonių ir druskos. Tešlą iškočiokite į 2 mm storio stačiakampį, ant jo užtepkite ploną sluoksnį maltos mėsos.

Viename gale palikite 2 cm kraštą, jo neužpildykite malta mėsa

.

Suvyniokite tešlą ir įdarą į ritinį ir supjaustykite nedideliais ritinėliais.

Всё быстро и лепить не надо! Рецепт пельменей на сковороде, который вы захотите приготовить
www.youtube.com

Smulkiai supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas, sudėkite į keptuvę ir apkepkite. Apkepą užpilkite 300 ml verdančio vandens, sudėkite į jį suktinukus ir pabarstykite žolelėmis.

REKOMENDUOJAME:  Dalijimasis receptu: kaip pasigaminti nematomą obuolių pyragą. Daug obuolių ir mažai tešlos
Всё быстро и лепить не надо! Рецепт пельменей на сковороде, который вы захотите приготовить
www.youtube.com

Po dangčiu ant vidutinės ugnies troškinkite suktinukus 25 minutes.

Gauname paprastus tinginių virtinukus visai šeimai. Šis nesudėtingas patiekalas tikrai įtiks šeimai.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku