Taip marinuoti agurkus išmokė mama: pavyksta skaniausi

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Mamos receptas. Vos aštroki, švelniam marinate, traškūs, kieti, žodžiu – puikučiai“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

Ingredientai: šaukštas su kaupu cukraus; šaukštas be kaupo druskos; 3 šaukštai acto; česnako, krienų lapų ar stiebų, serbentų, vyšnių lapų, krapų, česnako, pipirų, čilliukų ir agurkų.

Marinato receptas

Agurkam nupjaustyti uodegėles ir užpilti verdančiu vandeniu. Laikyti, kol atvės. Į iškaitintus stiklainius dėti kelias skilteles česnako, pusę čilli pipiriuko, prieskoninių lapų, krapų ir prikimšti stiklainį pilnai agurkų.

Užpilti verdančiu marinatu  ir užsukti dangteliais. Laikyti šiltai apklojus, kol atvės. Skanaus!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Parašyti Teišerskytės žodžiai įstrigo legendiniam atlikėjui Lemanui: „Tai kažkas stebuklingo“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku