„Mamos receptas. Vos aštroki, švelniam marinate, traškūs, kieti, žodžiu – puikučiai“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.
Ingredientai: šaukštas su kaupu cukraus; šaukštas be kaupo druskos; 3 šaukštai acto; česnako, krienų lapų ar stiebų, serbentų, vyšnių lapų, krapų, česnako, pipirų, čilliukų ir agurkų.
Marinato receptas
Agurkam nupjaustyti uodegėles ir užpilti verdančiu vandeniu. Laikyti, kol atvės. Į iškaitintus stiklainius dėti kelias skilteles česnako, pusę čilli pipiriuko, prieskoninių lapų, krapų ir prikimšti stiklainį pilnai agurkų.
Užpilti verdančiu marinatu ir užsukti dangteliais. Laikyti šiltai apklojus, kol atvės. Skanaus!
Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0
👎 0
Iš viso: 0
0% 👍
0% 👎

