Tikrai nuostabią sriubą galima lengvai ir labai greitai paruošti. Šis patiekalas ilgai nenuobodžiaus, jį galėsite patiekti ant stalo net kiekvieną dieną.
Ryžių sriuba „Mastova“ gaminama pagal klasikinį uzbekų receptą su veršiena. Ingredientai paprasti: šiek tiek augalinio aliejaus, 300 gramų mėsos, 2 svogūnai, 3–4 bulvės, 1 morka.

Be to, į sriubą įdedama pusė šaukšto pomidorų pastos ir apie 130 gramų ryžių. Pagal skonį įberiama juodųjų pipirų, druskos ir džiovinto baziliko.

Vienintelis dalykas – avinžirnius reikės išmirkyti iš anksto. Tačiau tai neturėtų būti problema: avinžirnius galite palikti per naktį, o virti dieną.
Ši sriuba patiekiama su žalumynais ir katyku. Greitas, skanus ir labai sotus patiekalas!