Tokius blynus pagal užsakymą kepu jau 30 metų. Paprastas ir labai skanus receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blynai – senovinis patiekalas, žinomas daugeliui tautų. Dažniausiai blynai siejami su rytų slavų istorija. Tiesa ta, kad praeityje, prieš ateinant krikščionybei, slavai garbino pagoniškus dievus. Blynai buvo svarbi apeigų dalis

. Kadangi blynas išoriškai buvo panašus į saulę, jis dažnai buvo naudojamas kaip auka deivei Ladai. Taip žmonės išreikšdavo pagarbą deivei ir apraudodavo vaisingumą

. Dabar blynai nėra susiję su pagoniškais patiekalais ir atributais. Tai puikus patiekalas, patiekiamas kavinėse ir restoranuose. Tačiau ypač skanūs blynai yra naminiai ir su įdaru.

Mėsinių blynų tešlos sudedamosios dalys:

  • Kiaušinis – 3 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Pienas – 200 ml;
  • Miltai – 200 g;
  • Verdantis vanduo – 100 ml;
  • Augalinis aliejus – 3 valg.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: Įdaras – 200 g;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Mėsos blynų paruošimas:

Į dubenį su kiaušiniais supilkite druską, cukrų, pieną ir augalinį aliejų, kruopščiai išmaišykite, kol ištirps smėlio grūdeliai. Į mišinį supilkite miltus ir išminkykite tirštą tešlą

. Į tešlą

supilkite

verdantį vandenį ir dar kartą išmaišykite. Palikite tešlą šiltai 10 minučių. Tada ant lašelio augalinio aliejaus kepkite plonus blynelius

. Įdarui keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite maltą mėsą. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į maltą mėsą, komponentus pakepinkite kartu.

REKOMENDUOJAME:  Mokestinis pyragas "3 stiklinės". Receptas be impregnavimo: viską sumaišau ir dedu į orkaitę.

Такие блины готовлю на заказ уже 30 лет. Простой и очень вкусный рецепт

Nepamirškite įdarą pasūdyti. Įdarą dėkite į blynus, susukite į ritinėlius.

Такие блины готовлю на заказ уже 30 лет. Простой и очень вкусный рецепт

Tokius blynus galima patiekti iš karto arba įdėti į šaldytuvą ir tada pašildyti.

Такие блины готовлю на заказ уже 30 лет. Простой и очень вкусный рецепт

Kepdami mėsą taip pat galite įberti mėgstamų prieskonių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku