Tortas su beeringe ir uogų įdaru. Pats skaniausias pyragas, kokį tik esu ragavusi: kaip gaila, kad niekada anksčiau taip neragavau.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragas su beeringe ir uogų įdaru – išskirtinis desertinis meno kūrinys, kuriame dera lengvumas, lengvumas ir ryškus skonis. Beza, tarsi debesėlis, suteikia pyragui neprilygstamą tekstūrą ir švelnumą, o įdaras – sodrių uogų natų

. Šis pyragas gali tapti tikra šventinio stalo puošmena, nesvarbu, ar tai būtų gimtadienis, ar vestuvės, ar kita šventinė proga

. Uogos, tiek šviežios, tiek šaldytos, suteikia daug galimybių kulinariniam kūrybiškumui. Braškės, avietės, mėlynės ar net skirtingų uogų mišinys, darniai derantis su bezais, suteikia gaivumo ir nepakartojamo skonio.

Kaip paruošti pyragą su bezais ir uogų įdaru

Biskvito ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: Cukrus – 60 g;
  • Kiaušinių tryniai – 3 vnt;
  • grietinė 20 % – 30 g;
  • Sviestas – 90 g;
  • Miltai – 210 g.

Sudedamosios dalys meringai:

  • Ingredientai: baltymai – 3 vnt;
  • Cukrus – 140 g;
  • druskos – žiupsnelis.

Uogų įdaro ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: uogos – 500 g;
  • cukraus – 200 g;
  • kukurūzų krakmolas – 40 g;
  • Vanduo – 50 ml.

Pyrago su mergele ir uogų įdaru paruošimas:

Miltus persijokite į gilų dubenį, sumaišykite su cukrumi. Į miltus įtrinkite šaltą sviestą, sudėtines dalis sumalkite į kreminius trupinius

. Į trupinius supilkite trynius ir grietinę, išminkykite minkštą ir nelipnią tešlą. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite šaldytuve 1 val.

Įdarui uogas susmulkinkite panardinamuoju trintuvu ir sumaišykite su cukrumi. Uogų mišinį kaitinkite puode ant vidutinės ugnies

REKOMENDUOJAME:  Šiuo receptu nustebinau savo uošvę. Parodysiu 2 traškaus ir sultingo pyrago įdaro variantus

. Vandenį sumaišykite su krakmolu, mišinį supilkite į verdantį uogų mišinį. Mišinį virkite, kol užvirs, po 30 sekundžių nukelkite nuo ugnies ir perpilkite į atskirą dubenį.

Uogų įdarą palikite atvėsti

.

Tuo tarpu iš tešlos iškočiojame sluoksnį, kurį perkeliame į kepimo formą, išklotą kepimo pergamentu

, subadome tešlą šakute ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Bezei išplakame

baltymus

su druska, pamažu supilame cukrų

. Baltymus plakame iki baltų blizgių stabilių viršūnių. Uogų įdarą

paskirstykite

ant tešlos ir antrojo beeringo sluoksnio

, tolygiai paskirstydami sluoksnius po visą paviršių. Pyragą kepkite 150 laipsnių temperatūroje 30-35 minutes.

Пирог с меренгой и ягодной начинкой. Вкуснее торта не пробовала: как жаль, что раньше так не готовила

Atvėsusį pyragą galima patiekti į stalą. Tai įdomus uogų pyragas su beza, kuris gali tapti torto pakaitalu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku