Vartoju tris obuolius ir kefyrą. Tai geriausi blynai, kokius esu valgęs.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ar yra pasaulyje žmogus, kuris nemėgsta blynų? Tikriausiai kiekvienas yra bandęs šių minkštų, purių ir saldžių pyragaičių. Tačiau ne visi žino, kokį ilgą kelią blynai nuėjo, kol tapo pripažintu patiekalu

. Tiesa ta, kad iš pradžių blynai buvo valstiečių maistas. Tik po kurio laiko blynai ėmė puikuotis ant aukštuomenės stalų

. Dabar blynai yra nesudėtingi greiti pusryčiai. Papasakosime, kaip pasigaminti obuolių blynelius.

Obuolių blynų ingredientai:

  • Obuoliai – 3 vnt;
  • kefyro – 250 g;
  • cukraus – 4 valg;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • augalinis aliejus – 4 šaukštai. litrai;
  • miltai – 300 g;
  • raugas – 2 šaukšteliai.

Obuolių paplotėlių paruošimas:

Išvalykite porą obuolių nuo žievelės ir sėklalizdžių, kiekvieną padalykite į dvi dalis.

Беру 3 яблока и кефир. Это лучшие оладьи которые я пробовала

Į dubenį su kefyru supilkite cukrų, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite

. Į kefyro ir kiaušinių mišinį supilkite augalinį aliejų, suberkite miltus, išminkykite vientisą tešlą. Į tešlą supilkite kepimo miltelius ir dar kartą išmaišykite

. Obuolius sutarkuokite į tešlą stambia tarka, išmaišykite.

Беру 3 яблока и кефир. Это лучшие оладьи которые я пробовала

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, ant paviršiaus dėkite šaukštą tešlos.

Kepkite paplotėlius ant vidutinės ugnies iš vienos pusės. Tuo metu nulupkite vieną likusį obuolį ir padalykite jį į plonas skilteles. Porą griežinėlių uždėkite ant neapkepto kepsnelių paviršiaus ir apverskite.

Беру 3 яблока и кефир. Это лучшие оладьи которые я пробовала

Kepkite paviršių su obuolių griežinėliais, kol taps auksinis.

Беру 3 яблока и кефир. Это лучшие оладьи которые я пробовала

Iškepusius obuolių paplotėlius pabarstykite cukraus pudra.

Беру 3 яблока и кефир. Это лучшие оладьи которые я пробовала

Pusryčiams gausite labai minkštus obuolių paplotėlius.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Blynai per 15 minučių. Puikiai tinka pusryčiams: visas kalnas skanumo iš 1 puodelio kefyro

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku