Visus savo draugus mokiau taip gaminti. Penkių minučių pyragai yra geresni už beliašus ir čeburekus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Atviri mėsos paplotėliai – tai sotus ir aromatingas patiekalas, kuriame dera minkšta tešla ir sultingas mėsos įdaras, o atviras viršus išlieka vizualiai patrauklus. Dėl tokio kepimo būdo įdaras nesislepia viduje, o kepa tiesiai ant paviršiaus, suformuodamas rausvą, apetitą žadinančią plutelę.

Atviri pyragėliai dažnai ruošiami iš maltos jautienos, kiaulienos ar vištienos, kartais pridedant svogūnų, žolelių, prieskonių ir net daržovių, kad skonis būtų įvairesnis

.

Šį patiekalą patogu patiekti ir kaip kasdienį valgį, ir kaip skanėstą prie arbatos, jis gerai atrodo ant stalo ir patinka tiek suaugusiesiems, tiek vaikams.

Sudedamosios dalys:

  • Pienas – 200 ml;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Mielės – 7 g;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Augalinis aliejus – 3 valg;
  • Miltai – 400 g.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: malta mėsa – 350 g;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • saldžioji paprika – 1 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Sūris – 100 g.

Atvirų mėsos pyragų paruošimas:

Į šiltą pieną supilkite druską, cukrų ir mieles, įmuškite kiaušinio baltymą ir išmaišykite. Į pieną supilkite miltus ir užminkykite elastingą minkštą tešlą, palikite ją 20 min. po celofanu. Į maltą

mėsą suberkite smulkia tarka sutarkuotą svogūną, įberkite saldžiųjų pipirų ir druskos, suformuokite nedidelius gumuliukus

.

Išminkykite tešlą ir padalykite ją į tiek dalių, kiek bus maltos mėsos suktinukų.

REKOMENDUOJAME:  "Apple Blast" pyragas. Tai yra tai, ką jie gamino 7-ajame dešimtmetyje brangiose kavinėse: niekada neragavau skanesnio deserto.

Suformuokite tešlos suktinukus ir sudėkite juos į augaliniu aliejumi pateptą kepimo formą, uždenkite maistine plėvele.

15 minučių palikite suktinukus formoje

. Tada kiekviename suktinuke pirštais padarykite duobutę

.

Į duobutes sudėkite maltos mėsos suktinukus, šiek tiek prispauskite.

Научила всех подруг так готовить. Пирожки "Пятиминутки" - круче, чем беляши и чебуреки

Tešlą patepkite kiaušinio tryniu ir kepkite paplotėlius 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes. Paruoštus paplotėlius apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje dar 5 minutes.

Научила всех подруг так готовить. Пирожки "Пятиминутки" - круче, чем беляши и чебуреки

Pyragėliai yra gardžiai pagardinti mėsos su sūriu paplotėliai.

Научила всех подруг так готовить. Пирожки "Пятиминутки" - круче, чем беляши и чебуреки

Tai greitas ir lengvas patiekalas, kuriuo galima pakeisti čeburekus ir beliašus.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku