Žalieji svogūnai visada po ranka – mano būdas juos laikyti neužšaldant

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sveiki visi! Dalinuosi, kaip dabar saugau laiškinius svogūnus nuo vytimo. Nereikia šaldyti, džiovinti – paprasta, patogu ir ilgai išsilaiko!

Tinka kepti, sriuboms ir įdaryti – tikras išsigelbėjimas, kai nėra laiko bėgti į parduotuvę.

Ką aš imuosi:

  • žalieji svogūnai – 1 kg
  • druska – 1 valgomasis šaukštas.
  • augalinis aliejus – 100 g
  • obuolių sidro actas – 1 valgomasis šaukštas.

Smulkiai supjaustau svogūną, viską sumaišau ir supilstu į švarius stiklainius. Sandariai juos užsandarinu ir dedu į šaldytuvą.

Jis puikiai laikosi, o kvapas nuostabus! Šis svogūnas visada po ranka – nesvarbu, ar jis būtų kiaušinienėje, koldūnuose, ar pyraguose.

Išbandykite ir pasilikite sau – receptas tikrai veikia!

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Mano 55 metų močiutės receptas. Garsiosios vokiškos salotos: pietų ar vakarienės pakaitalas
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku