Mindaugo Stasiulio šašlykų marinavimo receptas: su 1 ingredientu mėsos nemarinuotų nė už ką

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vasara neapsieina be grilio patiekalų, kurie marinuojami labai įvairiais būdais. TV3 laidoje „Lidl grilio talentai“ Mindaugas Stasiulis pasidalijo savo asmeniniu šašlykų marinavimo receptu.

Laidų vedėjas pasakojo, kad jis mėsą marinuoja naudodamas tik kelis ingredientus.

„Reikia daug paprastų svogūnų supjaustyti ganėtinai stambiai, tada viską gerai išminkyti, kad sultys pasileistų. Jei jau dedi daiktą, tada išspausk iš jo viską.

Tada druska, pipirai, daugiau išsikalinėti nereikia, vėliau viską dar kartą perminkyti ir užpilti mairūno“, – sakė M. Stasiulis.

Vyras taip pat atskleidė, kuris marinavimo būdas jam atrodo netinkamiausias.

„Man baisiausia, kai su majonezu daro. Praktiškai už tai galima jau duoti į snukį iš karto“, – sakė M. Stasiulis.

Daugiau apie receptą galite sužinoti vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Lidl griliaus talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 18 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku