Ingredientai:
- Krabų lazdelės – 150 g
- Kiaušiniai – 3 vnt.
- Oranžinė – 1 vnt.
- Konservuoti kukurūzai – 5 šaukštai. l.
- Raudonieji ikrai – 1-2 šaukštai. l.
- majonezas – 1-2 šaukštai. l.
Paruošimas:
- Paruoškite maistą: kietai išvirkite kiaušinius, nulupkite nuo krabų lazdelių plėvelę ir nusausinkite kukurūzus.
- Krabų lazdeles ir nuluptus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
- Perpjaukite apelsiną per pusę, kad susidarytų „puodeliai”. Atsargiai išimkite minkštimą, nulupkite iš plėvelių ir supjaustykite gabalėliais.
- Sumaišykite visus ingredientus: krabų lazdeles, kiaušinius, apelsiną ir kukurūzus. Nereikia dėti druskos ar prieskonių, patys produktai sukuria tobulą skonį.
- Pagardinkite salotas majonezu ir švelniai išmaišykite.
- Salotas sudėkite į paruoštus oranžinius „puodelius“ arba patiekite į bet kurį šventinį dubenį.
Gero apetito ir šviesių atostogų!