Salotos „Geroji uošvė“: puikus patiekalas šventiniam stalui

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paruoškite šias nuostabias salotas, kurios taps tikra bet kurio šventinio stalo puošmena. Puikus ingredientų derinys ir pikantiškas skonis nudžiugins jūsų svečius.

Ingredientai:

  • Grybai
  • Svogūnai
  • Morkos
  • Augalinis aliejus
  • Druska, pipirai pagal skonį
  • Raudonieji aštrūs pipirai
  • paprika
  • Virti kiaušiniai
  • agurkai
  • Virta vištienos krūtinėlė
  • Konservuoti kukurūzai
  • Majonezas

Paruošimas:

Grybus gerai nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

Smulkiai supjaustykite svogūną.

Morkas supjaustykite ilgomis juostelėmis.

Įkaitinkite sausą keptuvę ir suberkite grybus.

Grybus kepkite, kol skystis visiškai išgaruos, retkarčiais pamaišydami.

Skysčiui išgaravus, įpilkite augalinio aliejaus, druskos, pipirų, raudonųjų aitriųjų pipirų ir paprikos. Nepersistenkite su pipirais.

Suberkite svogūną ir pakepinkite dar 5 minutes.

Tada suberkite morkas, uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite, kol morkos suminkštės.

Giliame dubenyje sumaišykite keptus grybus su daržovėmis, pjaustytais kiaušiniais, agurkais ir vištienos krūtinėlė.

Pridėti konservuotų kukurūzų.

Pagardinkite salotas majonezu ir gerai išmaišykite.

Sudėkite salotas tarp serviravimo indų.

Gero apetito!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku