Penkių minučių pyragėliai. Jei norite greitai paruošti, tai būtent taip skanu pusryčiams ar užkandžiams

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragėliai yra populiarus patiekalas daugelyje Europos šalių. Tačiau laikui bėgant kiekviena tauta sukūrė savo kepimo būdus ir metodus.

Kiekvienoje šalyje skiriasi ir pyragėlių įdaras. Jei slavų tautos pirmenybę teikė mielinės tešlos pyragėliams su kopūstais ir grybais, tai Lenkijoje pyragėliai buvo gaminami su svogūnais. Šalims, esančioms prie jūros, pyragėliai buvo ruošiami su žuvimi. Šventėms daugelis tautų kepdavo pyragėlius su mėsa.

Mes jums pasakysime, kaip greitai paruošti pyragėlius be orkaitės.

Ingredientai:

  • kefyras – 300 ml;
  • kiaušinis – vnt.;
  • druska – šaukštelis;
  • cukrus – šaukštai;
  • miltai – 300 g;
  • kepimo milteliai – šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai;
  • dešra – 150 g;
  • sūris – 50 g;
  • virti kiaušiniai – 2 vnt .;
  • žalieji svogūnai – pundelis.

Gaminimo procesas:

Į dubenį su kefyru supilkite druską ir cukrų, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Miltus ir kepimo miltelius persijoti į kefyrą, užminkyti tirštą be gabalėlių tešlą.

Į tešlą supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais, sūrį sutarkuokite, žalius svogūnus susmulkinkite.

Nulupkite virtus kiaušinius ir supjaustykite mažais kubeliais.

Tešloje sumaišykite dešrą, sūrį, svogūną ir kiaušinius.

Tešlą ir įdarą dėkite į konditerinį maišelį. Nedideles tešlos juosteles supilkite į keptuvę su augaliniu aliejumi.

Apkepkite improvizuotus pyragėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Gaunate skanius paprastus pyragėlius su dešra, sūriu ir svogūnais.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku