Šį patiekalą turėtų pasigaminti kiekvienas! Skani cukinija greitam patiekalui

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Cukinija jau seniai yra viena mėgstamiausių daržovių, iš kurios galima paruošti paprastų, skanių ir greitų patiekalų. Cukinijų su parmezanu receptas.

Такое должен приготовить каждый! Вкусные кабачки на скорую руку

Paruošimui reikės šių ingredientų:

cukinijos, 2 vnt.;

– parmezano, 70 g;

– druskos, pipirų, prieskonių

; – džiūvėsėlių, 70 g; –

aliejaus, 2 valg.

Kepimo procesas

Cukiniją supjaustykite apskritimais – ne plonais ir ne storais

. Sudėkite cukiniją į maišelį, įberkite druskos, pipirų, džiūvėsėlių ir tarkuoto sūrio.

Maišelį stipriai suplakite, tada cukinijos apskritimus sudėkite ant kepimo skardos

.

Viršų apibarstykite maišelyje likusiu mišiniu

. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite cukinijas apie 20-25 min.

Patarimas: be džiūvėsėlių ir tarkuoto sūrio, į faršą įberkite tarkuoto česnako ir smulkiai supjaustytų žolelių, taip pat galite įberti šiek tiek kardamono, tada iškeptos cukinijos bus panašios į mėsos patiekalą.

Patiekite cukinijas su įvairiais vasariškais padažais iš grietinės ir žolelių, tarkuoto agurko, česnako ir garstyčių. Iškeptos cukinijos dera su jaunomis, virtomis bulvėmis, orkaitėje keptomis bulvėmis arba paprasta bulvių koše.

Такое должен приготовить каждый! Вкусные кабачки на скорую руку

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Penny receptas, jūs negalite įveikti biudžeto! Skanūs pusryčiai arba vakarienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku